• Gratis proefkaartje
  • Gratis verzenden
  • De hipste en mooiste kaarten
Geboortekaartjes bestellen op happytosend.nl

Geboortekaartjes bestellen doe je heel makkelijk in de webshop van Happy to Send. Maar hoe kies je een kaartje dat bij jóu past? En wanneer en naar wie verstuur je ze? Happy to Send heeft een handig stappenplan samengesteld, om jou te helpen kiezen van geboortekaartjes.

1. Kies geboortekaartjes

Weet je nog niet precies wat je wil en wil je eerst wat inspiratie opdoen? Laat je inspireren door onze geselecteerde kaarten, inspiratie en ontwerpen. Happy to Send inspireert jou graag met onze collectie kaartjes die we gemaakt hebben.  Sla de voorbeelden op die je mooi vindt of aanspreken.

2. Wijzig ontwerp en voeg accessoires toe

Stel aan de hand van de voorbeelden je eigen kaartje samen dat precies bij jou past. Wijzig kleuren, opmaak en foto. Kies uit leuke accessoires die jou geboortekaartje uniek maken.

3. Tekst op je geboortekaartjes

Welke tekst moet er op de kaartjes komen? Een geboortekaartje begint vaak met een inleiding met de naam, de geboortedetails (geboortedatum, gewicht, lengte, tijd en plaats van geboorte), de namen van de ouders, eventuele broers en zussen en misschien zelfs de huisdieren. Daarnaast kun je een mooie gedichtje, stukje tekst of Bijbelse tekst of lied op de geboortekaartjes zetten. Ohja, en vermeld op de kaart ook het geslacht van de baby als je voor een neutrale kaartkleur kiest, soms is het namelijk niet duidelijk aan de foto te zien of het jongen of meisje is.

4. Maak een adressenlijst

Stel alvast een adressenlijst samen met alle namen + adressen die een geboortekaartje moeten ontvangen. Schrijf je de kaarten zelf? Oefen mooie letters of schrijf de enveloppen alvast. Of print de namen en adressen uit op stickers, die je gemakkelijk op de enveloppen plakt. Dat scheelt een hoop tijd na de bevalling!

5. Geboortekaartjes bestellen en verzenden

De geboortekaartjes kun je van tevoren samenstellen en opslaan in de Happy2Send webshop. Als het kindje geboren is vul je de geboortedetails in en is je kaartje klaar om te bestellen. De timing van verzenden is aan jou. Dit kun je direct na ontvangst doen, maar als je eerst wat wilt rusten kun je het ook na een week doen. Laat je vooral niet opjagen en doe het op een moment dat jíj er klaar voor bent, want na verzenden kun je ook rekenen op visite.

Een extra tip: altijd wat extra geboortekaartjes bestellen, zodat je deze als fysieke herinnering zelf kunt bewaren.