• Gratis proefkaartje
  • Gratis verzenden
  • De hipste en mooiste kaarten
Sluitzegels bij Happy to Send

Het is je vast niet ontgaan dat er op het gebied van geboortekaartjes er zich steeds meer mogelijkheden voordoen. Foliebedrukking, prachtige foto’s en kaartjes in unieke vormen zijn niet meer weg te denken. Ook sluitzegels worden steeds populairder en wij geven eerlijk toe: deze stickers zijn de perfecte manier om je geboortekaartje extra op te laten vallen.

Met sluitzegels is het één geheel

Een sluitzegel gebruik je om de geboorte-envelop dicht te maken. Ze zijn er in alle soorten en maten en in de stijl van jouw kaartje. Bij Happy to Send hebben we verschillende vormen, kleuren en hebben we zegels met en zonder tekst. Je hebt dus een ruime keuze om jouw zegel helemaal aan te laten sluiten op het geboortekaartje. Je plakt de zegel op de punt van de envelop en je kleine cadeautje is klaar voor verzending.  

Nooit meer enveloppen likken

Naast dat de sluitzegel ervoor zorgt dat jouw geboortekaartje extra opvalt, is hij ook nog eens heel functioneel! De achterkant van de zegel is voorzien van een sterke laag lijm. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de envelop opent wanneer je deze op de post doet. Daarnaast scheelt het ook enorm veel tijd, urenlang enveloppen likken hoeft niet meer. Deze tijd kan jij dan weer gebruiken om nóg meer te genieten van je kindje.

Kies je favoriete sluitzegel bij Happy to Send

Door het gebruik van een sluitzegel wordt het versturen van je geboortekaartjes een stuk gemakkelijker én specialer. Is jouw keuze gevallen op een stoere, lieve of moderne kaart? Je maakt het helemaal af met de perfecte, bijpassende sluitzegel. Start met het maken van je geboortekaartje bij Happy to Send en kies daarbij een bijpassende sluitzegel.