• Gratis proefkaartje
  • Gratis verzenden
  • De hipste en mooiste kaarten

Een passend kraamcadeautje is vaak een lastige taak. Je wilt iets persoonlijks geven, maar de ouders moeten het wel mooi vinden. Happytosend maakte een handig lijstje met originele kraamcadeautjes. Hier zit vast iets tussen wat in de smaak valt!

#1 Groeimeter

Baby’s groeien snel! Met een groeimeter kan de moeder gemakkelijk bijhouden hoe snel de kleine groeit en bovendien is het een leuke accessoire voor in de babykamer.

#2 Fotoshoot of babyvideo

De eerste unieke momenten met een pasgeboren baby zijn iets bijzonders. Een fotoshoot met het gezin of babyvideo is een herinnering voor het leven. Wil je de toekomstige ouders van tevoren laten weten dat je dit cadeau wilt geven? Bestel een waardebon bij ons dochterbedrijf GBU printmedia, zodat de ouders zelf hun wensen met de videograaf door kunnen nemen. Lees meer informatie over een babyvideo cadeau geven.

#3 Geboortesieraden

Een geboortesieraad is een bijzonder en persoonlijk cadeau. Zo geef je een tastbaar aandenken aan baby en ouders, dat ook nog eens mooi om te dragen is. Er zijn verschillende websites gespecialiseerd in geboortesieraden met een mooie collecties, bijvoorbeeld Kaya sieraden.

#4 Muzikale knuffel

Een muzikale knuffel speelt rustgevende muziek af voor baby én ouders. Zoiets is toch wel leuker om te geven dan een standaard knuffeltje.